Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ας παίξουμε επιτέλους!


Άκυρο τελικά για σήμερα. Αλλά σας λέω πλέον με σιγουριά ότι το επόμενο Σαββάτο θα εγκαινιάσουμε κανονικά τη χρονιά dnd σπίτι μου, με φαγητό, τζαμαρίες, κατσαρίδες, όλους τους παίκτες να έχουν ανέβει lvl και το αναμενόμενο τέλος της περιπέτειας στο ναό των Γυαν Τι.

Υ.Γ. Παίζει να έχω χάσει τα φύλλα χαρακτήρων σας.

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Γκολθάγκεν VS Μόραντιν

Μία κλασική βεντέτα μεταξύ γιγάντων και νάνων...



Αυτή η βεντέτα άρχισε περισσότερο απο τον "παλιό" κόσμο όπου οι τιτάνες ύπηρχαν σε διάφορες φυλές και ήθελαν να καταστρέψουν τον κόσμο . Οι θεοί απ' την άλλη ήθελαν φυσικά να τους αποτρέψουν από όλο αυτό το "σχέδιο" των τιτάνων . Όμως μια απο τις μεγαλύτερες μάχες που υπήρχανε ήταν αυτή του Γκολθάγκεν και του Μόραντιν .

Ο Γκολθάγκεν ήταν ένας γίγαντας τιτάνας όπου κράταγε και ενα σφυρί δύο χεριών , σε λίγο θα καταλάβετε για πόσο μέγεθος είχε η σφύρα του αλλά και ο ίδιος!!

Ο Μόραντιν ήταν ένας από τους κυριότερους θεούς των νάνων μέχρι και σήμερα δηλαδή . Κρατούσε και ακόμη ως αγαπημένο του οπλο έχει και αυτός μια σφύρα όμως ενός χεριού . Κάτι που παρέλειψα να πω για τον Μόραντιν είναι ότι εκτος του οτι ειναι Fighter του αρέσουν τα περίεργα πράγματα και περίπλοκα (ίσως) μαζι και αυτό θα φανεί εδώ και στην μάχη αλλά και με τον τρόπο που κράταγε τότε το σφυρί του . Λοιπόν να επανέλθουμε στο θέμα μας , ο Μόραντιν λοιπόν είχε και αυτός σφυρί αλλά ενός χεριού όμως το λειτουργούσε σαν όπλο δύο χεριών για καλύτερη ζημεία .



Η μάχη ξεκινάει βλέποντας χιλιάδες τότε νάνους να έχουν παραταχτεί απεναντι στον στρατό των γιγάντων και να είναι έτοιμοι για να ακούσουν το σήμα απο τον αρχηγό τους για να αρχίσει η σφαγή και να κριθεί επιτέλους ο νικητής...

Οι γίγαντες κάνουν τελικά πρώτοι την έφοδο πανω στους νάνους αλλά χρειάστικε να χυθεί αρκετό αίμα για να σπάσουν την πρωτη άμυνα των νάνων . Αφού την σπάνε τελικά αρχίζουν πλέον και χωρίς δυσκολίες λογου ύψους περισσότερο λιώνουν και γενικα κομματιάζουν τις πρώτες σειρές των έμπειστων νάνων .

Όμως τίποτα δεν τελειώνει εδώ ο βασιλιάς των νάνων ή θεό η οπως αλλιός θέλετε δίνει ενα σήμα που ίσως να σήμαινε ενα κόλπο στρατιγικής των νάνων έτσι λοιπόν αφού πέφτουν στην μάχη και οι αρχηγοί των νάνων ακολουθεί και ο Μόραντιν αλλά σίγουρα όσο σκότωνε πιο βαθία και έμπενε πιο μέσα στους γίγαντες κατι δεν του πήγαινε καλα σε όλο το σκηνικό , με λίγα λόγια του φενόταν παιχνιδάκι...
Αφού όσο προχωράει βλέπει μια τεράστια σκιά να κρύβει το φώς του ηλίου και απο εκεί εμφανίζετε ο Γκολθάγκεν κάνοντας ένα σατανικό γελοιο εκδίκισης και φωνάζει με μια φωνή "Μόραντιν επιτέλους μόνοι μας!!!!!"



Ο Μόραντιν εφνιδιασμένος και πριν σχεδον κουνιθεί καλά καλά βλέπει όλον αυτόν τον γίγαντα να πέφτει πάνω του και ρίχνοντας τον κάτω να έχει ενα συμαντικό προβαδισμα ο Γκολθάγκεν... Ο Γκολθάγκεν καταφέρνει να τον κρατήσει κάτω και να τον βαρέσει με το γιγάντιο όπλο του για λιγα δευτερόλεπτα όμως .

Ο Γκολθάγκεν στην συνεχεια ομως συκώνετε από πάνω του και του κάνει σήμα να συκωθεί και ο Μόραντιν για μια μάχη ίση σώμα με σώμα!! Ο Μόραντιν συκώνετε και κουρασμένος και με κάποιες πλήγες (προς το παρόν λίγες) να προσπαθει να των χτυπήσει όμως να μην τα καταφέρνει και πολύ καλά εφόσον ο Γκολθάγκεν ήταν με πιο καθαρό μυαλό . Μερικά χτυπήματα του Γκολθάγκεν βρίσκουν στόχο τον Μόραντιν αλλά φένεται και οι δυό τους να αντέχουν ακόμα , ίσως όμως σε λίγο χειρότερη κατάσταση ο Μόραντιν .

Στην συνέχεια ο Γίγαντας κάνει ένα εντυπωσιακό grapple και πετάει τον Νάνο στην άλλη ακρη του βουνού πριν όμως έρθει καλά καλά K.O. ο Μόραντιν συκώνετε και κάνει μια έφοδο που ίσως να ήταν και η τελευταία του ελπίδα... Παίρνει φόρα λοιπόν και ο Γκολθάγκεν μένοντας με ανοιχτό το στώμα απο την δύναμη που βρίκε ο Μόραντιν έχασε πολύτιμο χρόνο για να πρετοιμαστεί για να αμυνθεί τον Μόραντιν . Η έφοδος του Μόραντιν ήταν ως εξής πήγαινε πάνω του βαραγε ενα βιαιο χτυπημα με το σφυρι του στο κεφάλι του αντιπάλου και στην συνέχεια να καταφέρει με δεύτερο χτυπημα να σπάσει το σφυρί του Γίγαντα και στην συνέχεια να τον αποτελειώσει... Έτσι και έγινε το πρωτο χτύπημα του Μόραντιν ήταν με τόση δύναμη που στην ουσία ο Γκολθάγκεν έχασε στιγμιαία τις αισθήσεις του αλλά ένας Γίγαντας δεν θα εγκατέλειπε έτσι απλά . Στην συνεχεια ο Μόραντιν σε μια στιγμή βαράει το όπλο του Γκολθάγκεν το οποίο έγινε θρύψαλα που έφτασαν σε όλο τον κόσμο . Στην συνέχεια ένα χτύπημα από τον Μόραντιν στο κεφάλι του Γκολθάγκεν ήταν αρκετό για να του συντρίψει το κεφάλι και να πέσει νεκρός στο πεδίο της μάχης ο Γκολθάγκεν......











Αν κουραστίκατε πείτε το ;)


Περιμένω κανένα σχόλιο :)

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Τι θα γινόταν αν όλοι στο τραπέζι έπαιζαν σαν τον Αχιλλέα

Garyx

Εγώ σας το'πα ότι θα έγραφα για τον Garyx! (Και όχι Αντώνη, το όνομα δεν μας θυμίζει ούτε τον Αστερίξ, ούτε τον Πανοραμίξ (αν και είναι δρυΐδης), γιατί προφέρεται Γκάρυξ και όχι Γκαρύξ.




GARYX
Firelord, All-Destroyer, Cleanser of Worlds
Lesser Deity
Symbol: Reptilian eye superimposed
over a fl ame
Home Plane: Pandemonium
Alignment: Chaotic evil
Portfolio: Fire, destruction, renewal
Worshipers: Dragons, sorcerers, warlords, some
druids
Cleric Alignments: CG, CN, NE, CE
Domains: Chaos, Destruction, Dragon*, Evil,
Fire [Renewal]
Favored Weapon: Sickle (claw)


Garyx the All-Destroyer symbolizes the sheer power and destructive force of dragonkind. Some argue that Garyx is actually insane, as a result of his long residence on the Windswept Depths of Pandemonium. He appears much like a great wyrm red dragon.

Dogma
Garyx teaches by example, periodically traveling to the Material Plane to wreak
unholy swaths of destruction across the landscape. Those who revere follow the example, using their power
to bring ruin and devastation.

Clergy
Garyx pays little or no attention to his clerics and worshipers, but they do not care. They believe that he grants them the power to perform acts of destruction, and that is enough. Perhaps curiously, some druids also revere the renewal aspect of Garyx, knowing that some devastation is always necessary for rejuvenation. Garyx shares traits in common with Kord and Erythnul, but has no interest in alliances.

Quests
Wars, battles, and campaigns of destruction are common quests for worshipers of Garyx.

Prayers
When lighting a fi re, a worshiper of Garyx murmurs a benison such as “Grant me the power to destroy.”

Temples
Few temples to Garyx have been found, though his worshipers often carve his symbol near their handiwork.

Rites
Garyx’s clerics conduct a variety of rites connected to the seasons. At the winter solstice, they celebrate All-Consuming Night, when they keep a large bonfi re lit and followers bring a variety of fl ammable items to be destroyed. At the spring equinox, they hold a Sanctifi cation of Renewal in which the ashes at the site of the All-Consuming Night bonfi re are sifted and examined. Any useful remains are taken to be reused. For instance, bits of metal are taken to be reforged into swords, armor, or other useful tools of destruction. Any seedlings that might have taken root in the area are nurtured.

Herald and Allies
The herald Garyx sends most often is a mature adult red dragon. His allies include chaotic dragonblood creatures of all kinds and fire elementals of all sizes.

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Arachnomancer

My spiders...! Kill them! Kill them all!
"Αράχνες. Αρχαία πλάσματα που προκαλούν τρόμο και καχυποψία στους κατοίκους της επιφάνειας... Λίγοι σκέφτονται κάτι περισσότερο από τα Drow και τη Lolth όταν μιλάνε για αυτές. Μόνο εγώ βλέπω περισσότερα... μόνο εγώ αναγνωρίζω τη δόξα τους!“

Πολλά πλάσματα δεν αντέχουν τις αράχνες. Άλλα, όπως τα Drow τις λατρεύουν. Κάποιοι όμως, αναγνωρίζουν την αλήθεια που οι αράχνες κρύβουν τόσο καλά. Την αλήθεια της δύναμης. Αυτοί είναι οι arachnomancers, που γίνονται ένα με αυτές.

Hit Die: d4
Προαπαιτούμενα:
Base Attack Bonus: +2
Base Save Bonuses: Fortitude +1
Spells: Ικανότητα διαμόρφωσης Spider Climb, Summon Spider Swarm και Web σαν arcane ξόρκια.
Caster Level: 4th
Special: Ο παίκτης πρέπει να έχει ένα στενό δεσμό με τις αράχνες, και πριν πάρει το πρώτο lvl πρέπει να κάνει μια ολονύχτια τελετή κατά την οποία χαράζει συγκεκριμένα αραχνοειδή τατουάζ σε όλο του το σώμα.

Level
1) base attack: +0, Fort: +0, Ref: +2, Wil: +0, Spells:+ 1 επίπεδο υπάρχουσας κλάσης διαμορφωτή Ειδικά: spider empathy, arachnomancy
2)base attack: +1, Fort: +0, Ref: +3, Wil: +0, Spells:+ 1 επίπεδο υπάρχουσας κλάσης διαμορφωτή Ειδικά: spiderform- small, medium,
3)base attack: +1, Fort: +1, Ref: +3, Wil: +1, Spells:+ 1 επίπεδο υπάρχουσας κλάσης διαμορφωτή Ειδικά: spiderform, large
4)base attack: +2, Fort: +1, Ref: +4, Wil: +1, Spells:+ 1 επίπεδο υπάρχουσας κλάσης διαμορφωτή Ειδικά: command spiders
5)base attack: +2, Fort: +1, Ref: +4, Wil: +1, Spells:+ 1 επίπεδο υπάρχουσας κλάσης διαμορφωτή Ειδικά: webwalker
6)base attack: +3, Fort: +2, Ref: +5, Wil: +2, Spells:+ 1 επίπεδο υπάρχουσας κλάσης διαμορφωτή Ειδικά: spiderform, huge
7)base attack: +3, Fort: +2, Ref: +5, Wil: +2,
Spells:+ 1 επίπεδο υπάρχουσας κλάσης διαμορφωτή Ειδικά:
8)base attack: +4, Fort: +2, Ref: +6, Wil: +2, Spells:+ 1 επίπεδο υπάρχουσας κλάσης διαμορφωτή Ειδικά: Verminfriend
9)base attack: +4, Fort: +3, Ref: +6, Wil: +3, Spells:+ 1 επίπεδο υπάρχουσας κλάσης διαμορφωτή Ειδικά: spiderform, gargatuan
10)base attack: +5, Fort: +3, Ref: +7, Wil: +3,
Spells:
+ 1 επίπεδο υπάρχουσας κλάσης διαμορφωτή Ειδικά:



Class Skills (2 + Int modifier per level)
Arachnomancer's class skills: Bluff (Cha), Concentration (Con), Craft (Int), Knowledge (arcana) (Int), Profession (Wis), Spellcraft (Int).


Class Features

Spider Empathy (Su): Στο 1ο lvl ο Arachnomancer μπορεί να μιλήσει τηλεπαΘητικά με κάθε αραχνοειδές πλάσμα μέσα σε 6 τετράγωνα. Επήσις, αντιλαμβάνεται την παρουσία κάθε αραχνοειδούς μέσα σε 6 τετράγωνα, ακόμα και αν δεν μπορεί να το δει. Μπορεί να χρησιμοποιήσει το handle animal skill σε αραχνοειδή. Ο Arachnomancer μπορεί να έχει μια tiny monstrous spider ως familliar και κερδίζει +3 bonus σε hide checks αν έχει hunting spider η +3 bonus σε climb checks για μια web spider. τα επίπεδα του Arachnomancer συνδυάζονται με τα επίπεδα από άλλη κλάση που προσφέρει συνοδό.
Arachnomancy (Sp): Στο πρώτο lvl ο Arachnomancer μαθαίνει τα εξής επιπλέον ξόρκια, τα οποία μπορεί να διαμορφώσει κανονικά όταν φτάσει στο απαιτούμενο lvl.
1st level— Spider Form, LesserDrU, Summon Spider I.
2nd level— Summon Spider II.
3rd level— Spider FormDrU, Summon Spider III.
4th level— Summon Spider IV.
5th level— DridershapeDrU, Spider Form, GreaterDrU, Summon Spider V.
6th level— Summon Spider VI.
7th level— Summon Spider VII.
8th level— Summon Spider VIII.
9th level— Summon Spider IX.

Spiderform (Su): Στο2ο level, έναςarachnomancer αποκτά την ικανότητα να μεταμορφώνεται σε αράχνη 3 φορές την ημέρα. Αυτή η ικανότητα μετράει σαν wild shape όπως αυτό του δρυίδη. Όσο περνάνε τα lvl, ο Arachnomancer μπορεί να μεταμορφωνεται σε μεγαλύτερες και δυνατότερες αράχνες.

Command Spiders (Su): Στο 4th level, ο Arachnomancer μπορεί να εκδιώκει ή να μέμφεται αραχνοειδή, όπως ένας ιερέας 3 επίπεδα κατώτερος μέμφεται ή εκδιώκει undead.

Webwalker: Στο 5th level, ο arachnomancer αποκτά την τεχνική Webwalker ως bonus feat. Η τεχνική δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν ο arachnomancer φοράει μέτρια ή βαριά πανοπλία.

Verminfriend: Στο 9th level, ο arachnomancer αποκτά την τεχνικήVerminfriend σαν bonus feat.Η τεχνική αυτή μετράει μόνο για αραχνοειδή πλάσματα.

Webwalker [General]
Μπορείτε να περπατάτε στους ιστούς σαν αράχνη.
Prerequisite:
Benefit: Μπορείτε να περπατήσετε ανεμπόδιστα σε ιστούς σαν να είχατε ενεργό ένα Freedom of Movement spell. Μετακινείστε πάνω σε ιστούς με την βασική χερσαία σς ταχύτητα.

Summon Spider I
Conjuration (Summoning)
Level: Brd 1, Clr 1, Sor/Wiz 1
Components: V, S, F/DF
Casting time: 1 round
Range: Close (25 ft. + 5 ft./2 levels)
Effect: One summoned creature
Duration: 1 round/level (D)
Saving Throw: None
Spell Resistance: No

Το ξόρκι καλεί μια μικρή fiendish ή celestial Monstrous Spider. Εμφανίζεται στο σημείο που θέλετε και δρα αμέσως μετά από εσάς.

Summon Spider II
Conjuration (Summoning)
Level: Brd 2, Clr 2, Sor/Wiz 2
Effect: Μια ή περισσόερες αράχνες που δεν μπορούν να απέχουν 6 τετράγωνα η μια από την άλλη.
Το spell λειτουργεί όπως το summon spider I, αλλά μπορείτε να καλέσετε τις ακόλουθες αράχνες: Μια Medium Monstrous Spider, μια Medium fiendish ή celestial Monstrous Spider ή 1d3 πλάσματα από τη λίστα του summon spider I.

Summon Spider IV
Conjuration (Summoning)
Level: Brd 4, Clr 4, Sor/Wiz 4
Effect: Μια ή περισσόερες αράχνες που δεν μπορούν να απέχουν 6 τετράγωνα η μια από την άλλη.
Το spell λειτουργεί όπως το summon spider I, αλλά μπορείτε να καλέσετε τις ακόλουθες αράχνες: Μια large Monstrous Spider, μια large fiendish ή celestial Monstrous Spider ή 1d3 πλάσματα από τη λίστα του summon spider II.

Summon Spider V
Conjuration (Summoning)
Level: Brd 5, Clr 5, Sor/Wiz 5
Effect: Μια ή περισσόερες αράχνες που δεν μπορούν να απέχουν 6 τετράγωνα η μια από την άλλη.
Το spell λειτουργεί όπως το summon spider I, αλλά μπορείτε να καλέσετε τις ακόλουθες αράχνες: phase spider ή 1d3 πλάσματα από τη λίστα του summon spider IV.

Summon spider VI

Conjuration (Summoning)
Level: Brd 6, Clr 6, Sor/Wiz 6
Effect: Μια ή περισσόερες αράχνες που δεν μπορούν να απέχουν 6 τετράγωνα η μια από την άλλη.
Το spell λειτουργεί όπως το summon spider I, αλλά μπορείτε να καλέσετε τις ακόλουθες αράχνες: Μια gargatuan Monstrous Spider, μια huge fiendish ή celestial Monstrous Spider ή 1d3 πλάσματα από τη λίστα του summon spider V.


Summon Spider VII
Conjuration (Summoning)
Level: Clr 7, Sor/Wiz 7
Effect:Μια ή περισσόερες αράχνες που δεν μπορούν να απέχουν 6 τετράγωνα η μια από την άλλη.
Το spell λειτουργεί όπως το summon spider I, αλλά μπορείτε να καλέσετε τις ακόλουθες αράχνες: Ένα drider, ή 1d3 πλάσματα από τη λίστα του summon spider VI.

Summon Spider VIII
Conjuration (Summoning)
Level: Clr 8, Sor/Wiz 8
Effect: Μια ή περισσόερες αράχνες που δεν μπορούν να απέχουν 6 τετράγωνα η μια από την άλλη.
Το spell λειτουργεί όπως το summon spider I, αλλά μπορείτε να καλέσετε τις ακόλουθες αράχνες: Μια colossal Monstrous Spider, μια gargatuan fiendish ή celestial Monstrous Spider ή 1d3 πλάσματα από τη λίστα του summon spider VII.

Summon Spider IX
Conjuration (Summoning)
Level: Clr 9, Sor/Wiz 9
Effect: Μια ή περισσόερες αράχνες που δεν μπορούν να απέχουν 6 τετράγωνα η μια από την άλλη.
Το spell λειτουργεί όπως το summon spider I, αλλά μπορείτε να καλέσετε τις ακόλουθες αράχνες: Μια colossal fiendish ή celestial Monstrous Spider ή 1d3 πλάσματα από τη λίστα του summon spider VII.










Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Σε αυτήν την κατηγορία θα έλεγα να βάλω (βάλουμε) ιστορίες από θεούς του DnD .

Καλό θα ήταν για αρχή να γραφτούν οι κύριοι πόλεμοι μεταξύ θεών .

Ας πούμε πρώτα για τους βασικούς θεούς του DnD .






Αν το δει κανενας το μηνυμα αυριο δεν θα ερθω σχολειο 16/9 απλα μην με περιμενετε και θαψτε με οσο θελετε xD

Revenge of the Monsters!

Ποιός είπε ότι τα τέρατα είναι μόνο για σκότωμα; Προετειμαστείτε για:Μια νέα μεταφυλή, τα Drow (dark elves)
Μία νέα προνομιούχα κλάση, τον beastmaster...
...Και φυσικά, τον κλασσικό alienist!


Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Κάψιμο 3 -δείτε το 2 πρώτα

Αξίζει!

Aberrant feats

Και για τους λάτρεις του Lovecraft ή για όσους νοστάλγησαν το Ashenport...

Με αυτή την προσθήκη στο παιχνίδι εμφανίζονται τα aberrant feats. Οι τεχνικές αυτές αναμορφώνουν την εμφάνιση του παίκτη, δίνοντας του ένα απόκοσμο παρουσιαστικό. Για κάθε aberrant feat που έχετε παίρνετε -1 σε ελέγχους διπλωματίας (diplomacy), μεταμφίεσης (disguise), συλλογής πληροφοριών (gather information), ενσυναίσθησης ζώων (wild empathy) και εξημέρωσης ζώων (handle animal), εξαιτίας της αλλόκοτης φύσης σας.
Και τώρα: οι πιο σάπιες τεχνικές του dnd!

1)ABERRATION BLOOD [ABERRANT]
Ένας από τους προγόνους σας ήταν aberration και έχει περάσει την εξώκοσμη ανατομία του διαμέσου των γενεών ως εσάς. Αυτή η ιδιαιτερότητα είναι ευδιάκριτη στην εμφάνισή σας.
Προαπαιτούμενα: Humanoid.
Περιγραφή: Αποκτάτε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που σας παρέχει ένα συντελεστή φυλής σε κάποιου είδους έλεγχο. Το χαρακτηριστικό δεν είναι δυνατόν να αλλάξει αργότερα. Επιλέξτε το από την ακόλουθη λίστα.
Aberrant Feature Benefit
Bulging eyes +2 bonus on Spot checks
Flexible limbs +2 bonus on Grapple checks
Segmented eyes +3 bonus on Search checks
Slimy skin +4 bonus on Escape Artist checks
Sticky fingers +3 bonus on Climb checks
Tail +4 bonus on Balance checks
Webbed hands +4 bonus on Swim checks
Ιδιαίτερα: Μπορείτε να διαλέξετε την τεχνική αυτή περισσότερες από μία φορές, κάθε φορά για διαφορετικό χαρακτηριστικό.

2)ABERRATION WILD SHAPE [ABERRANT]
Οι περισσότεροι druids απεχθάνονται τα aberrations και τα θεωρούν εξόριστα από τη φύση, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που τα βλέπουν ως παραδείγματα της φύσης ενός εξωφρενικά απόμακρου κόσμου. Λόγω της καταγωγής σας είστε ένας από αυτούς και έχετε μάθει να προσαρμόζετε την μη ανθρώπινη φύση σας όταν μεταμορφώνεστε.
Προαπαιτούμενα: Aberration Blood, wild shape ability.
Περιγραφή: Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την ικανότητα μεταμόρφωσής σας για να παίρνετε τη μορφή κάποιου aberration,. Ως προς όλα τα άλλα, λειτουργεί όπως ακριβώς και η κανονική σας wild shape ικανότητα.

3)BESTIAL HIDE [ABERRANT]
Το δέρμα σας είναι σκληρότερο από το κανονικό, φολιδωτό ή καλυμμένο με γούνα.
Προαπαιτούμενα: Aberration Blood.
Περιγραφή: Η natural AC (φυσική προστασία) σας βελτιώνεται κατά 1 για κάθε δύο
aberrant feats κατέχετε.

4)DEEPSPAWN [ABERRANT]
Οι ανωμαλίες της εκτρωματικής σας κληρονομιάς γίνονται ακόμα πιο φανερές. Το σώμα σας μετατρέπεται σε κάτι φανερά μη ανθρώπινο.
Προαπαιτούμενα: Aberration Blood, μία άλλη
aberrant feat.
Περιγραφή: Δύο κοντά αλλά ισχυρά πλοκάμια ξεπετάγονται από το στήθος ή την πλάτη σας. Αποκτάτε δύο φυσικές επιθέσεις με τα πλοκάμια που η κάθεμια προκαλεί 1ζ4 ζημιά (για μεσαίο πλάσμα) + το συντελεστή δύναμης. Θεωρούνται κύρια και όχι δευτερεύοντα όπλα. Αν επιτεθείτε με όπλα ταυτόχρονα με τα πλοκάμια, αυτά θεωρούνται δευτερεύοντα όπλα. Τότε οι επιθέσεις έχουν -5 συντελεστή και προσθέτετε μόνο το ½ του συντελεστή δύναμης στη ζημιά. Πέραν των υπολοίπων, τα πλοκάμια παρέχουν +2 grapple (πάλη). 5)DURABLE FORM [ABERRANT]
Είστε πολύ πιο σκληροτράχηλοι από τα περισσότερα ανθρωποειδή που δε μοιράζονται την απόκοσμη κληρονομιά σας.
Προαπαιτούμενα: Aberration Blood.
Περιγραφή: Αποκτάτε 2 πόντους ζωής για κάθε aberrant feat που έχετε.

6)INHUMAN REACH [ABERRANT]
Τα χέρια σας επιμηκύνονται επιτρέποντας σας να αγγίζετε το έδαφος με τις παλάμες σας. Επιπλέον μπορείτε να τα συστρέφετε με αφύσικους τρόπους. Η εμφάνιση αυτών των περίεργων άκρων ποικίλει, μπορεί να είναι φολιδωτά ή σαν πλοκάμια, ή ως μακρύτερα ανθρώπινα χέρια με μία επιπλέον κλείδωση.
Προαπαιτούμενα: Aberration Blood.
Περιγραφή: Η ακτίνα δράσης σας (reach) αυξάνεται κατά +5 πόδια. Επιπλέον, αποκτάτε +2 συντελεστή στο climb.
Ειδικά: Εξαιτίας της φύσης των νέων σας άκρων, έχετε -1 στις επιθέσεις εξ επαφής.

7)INHUMAN VISION [ABERRANT]
Διαθέτετε τα μάτια κάποιου παράξενου πλάσματος. Θα μπορούσαν να θυμίζουν μάτια εντόμου, να μη διαθέτουν κόρες ή να ξεπετάγονται από κεραίες.
Προαπαιτούμενα: Aberration Blood.
Περιγραφή: Παίρνετε συντελεστή +1 spot (εντοπισμό) για κάθε aberrant feat που διαθέτετε. Επιπλέον αποκτάτε όραση σκοταδιού 5 πόδια για κάθε aberrant feat. Αν ήδη έχετε όραση σκοταδιού, αυξάνεται κατά 5 πόδια για κάθε aberrant feat σας.

8)SCAVENGING GULLET [ABERRANT]
Η καταγωγή σας από κάποιο aberration σας έχει χαρίσει την ικανότητα να τρέφεστε με πράγματα που άλλοι ποτέ δε θα θεωρούσαν ‘φαγητό’.
Προαπαιτούμενα: Aberration Blood.
Περιγραφή: Μπορείτε να τραφείτε με οποιοδήποτε είδος οργανικής προέλευσης, ανεξάρτητα της ποιότητας ή της πηγής του και να χορτάσετε κανονικά. Παίρνετε +4 fort ενάντια σε δηλητήρια κατάποσης και σε αρρώστιες που προκαλούνται από κατάποση ουσιών (π.χ. χαλασμένο φαγητό).

9)STARSPAWN [ABERRANT]
Το αλλόκοτο σώμα σας και η κληρονομιά σας γίνονται πιο φανερά. Κατάγεστε από κάποιο πλάσμα με την ικανότητα να ταξιδεύει στο κενό του διαστήματος. Αποκτάτε μεμβρανικά φτερά και αντοχή σε ακραίες συνθήκες.
Προαπαιτούμενα: Aberration Blood, μία άλλη aberrant feat.
Περιγραφή: Μπορείτε να πετάτε με μεσαία ευκινησία, με ταχύτητα ίση με το μισό της βασικής χερσαίας σας ταχύτητας. Μπορείτε να πετάτε συνεχόμενα για ΄1+ συντελεστή κράσης΄ γύρους ( το λιγότερο για έναν γύρο). Μεταξύ των πτήσεων δεν μπορείτε να πετάτε για ένα γύρο.Benefi t:
Έχετε επιπλέον αντίσταση στο ψύχος 5, καθώς και ανοσία στην κόπωση (fatigue) και στην αδυναμία (sickness). 10)WARPED MIND [ABERRANT]
Σιγά σιγά αλλάζει η στοιχειώδης φύση του εγκεφάλου σας, καθιστώντας σας ικανότερο στο να αντιστέκεστε σε νοητικές επιθέσεις ευκολότερα και να εξαπολύετε τις δικές σας αποτελεσματικότερα.
Προαπαιτούμενα: Aberration Blood.
Περιγραφή: Παίρνετε έναν συντελεστή φυλής σε διασώσεις will ενάντια σε mindaffecting
spells και abilities ίσο με το μισό των
aberrant feats που έχετε.
Διαθέτετε επιπλέον 1 psionic power point για κάθε aberrant feat σας 11)WATERSPAWN [ABERRANT]
Το αλλόκοτο σώμα σας και η κληρονομιά σας γίνονται πιο φανερά. Κατάγεστε από κάποιο πλάσμα των σκοτεινών βυθών του κόσμου των Αμπόλεθ, που πέθαινε όταν ο δικός μας βρισκόταν σε εμβρυακή κατάσταση. Έχετε βράγχια και είσαστε προσαρμοσμένος στα παγωμένα βάθη.
Προαπαιτούμενα: Aberration Blood, μία άλλη aberrant feat.
Περιγραφή: Έχετε ταχύτητα κολύμβησης ίση με την χερσαία σας. Παίρνετε +8 στο swim και μπορείτε πάντα να ζητάτε 10 και να τρέχετε ενώ κολυμπάτε. Τέλος, η τεχνική προσφέρει αντίσταση στο ψύχος 5 και ικανότητα αναπνοής τόσο στον αέρα όσο και στο νερό.

Εννοείται ότι ο Όραντον έχει ως στόχο να αποκτήσει τις περισσότερες από αυτές τις τεχνικές.

The Evil Dungeon Master



















Ο τύπος με τα μαύρα μαλλιά είναι ο Αντώνης.






















Εδώ κρύβει το χαμόγελό του, ενώ σκέφτεται το fire elemental που μόλις έβγαλε... "Τους γαμ....."






















Κι εδώ βλέπουμε το αγχωμένο βλέμα Βασίλη και Μήτσου.

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Επιστήμη

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΗΤΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ D&D ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ, ΔΙΑΦΩΝΙΑ, ΑΝΤΙΘΕΣΗ, ΠΡΟΣΘΕΣΗ, ΚΑΛΥΨΗ ΚΛΠ ΚΛΠ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΚΥΡO/-H ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛO/-H! (ευχαριστώ)


















Υπόμνημα:
-Κέντρο: O πλανήτης που γίνονται όλα αυτά που κανουμε τώρα ..... κάτι σαν τη γη ας πούμε
-Πάνω από τον πλανήτη (μια μικρή σκατούλα) : ένας δορυφόρος (ανώνυμος ακόμα) με σύνθεση χρωμάτων μπλε-πράσινο-κίτρινο με τυχαία κατανομή...
-Δεξιά από τον πλανήτη: εκείνος ο δορυφόρος που αποτελούνταν εξ ολοκλήρου από νερό (λεπτομέριες ξέρουν μόνο ο Παπατζίμ και ο Αντώνης)
--Αριστερά από τον πλανήτη: ένας δορυφόρος που αποτελείται από γη και (όπως φαίνεται) δεν έχει νερό ή ατμόσφαιρα
Κάτω από τον πλανήτη: Ένας δορυφόρος που στην επιφάνειά του έχει ένα κόκκινο υγρό (στο προγραμμά που το έφτιαξα έβαλα να είναι από αίμα....οπότε μπορούμε να το κάνουμε αίμα και στην πραγματικότητα...)
-Πάνω και ελαφρώς δεξιά: Ο περιβώητος Κρυπτωνίτης που έχει και δικό του δορυφόρο (δορυφόρος δορυφόρου, δηλαδή). Η επιφάνειά του αποτελείται από μεγάλα κοιτάσματα ανεκμετάλλευτου κρυπτωνίτη (Kpt) σε καθαρή μορφή και η κυρίως επιφάνεια του είναι καφέ εξαιτίας των πολλών καφέ ενώσεων του κρυπτωνίτη.... Ο δορυφόρος του είναι πρασινοκίτρινος και αποτελείται από απλές μορφές ζωής όπως βρύα και λοιπά...

(τα αποτελέσματα της φωτογραφίας δεν ήταν εντελώς photorealistic γιατί οι απαιτήσεις χρωμάτων στους πλανήτες ήταν αρκετά περίεργες, άλλα ελπίζω το αποτέλεσμα να ικανοποιεί το φίλτατο DM!!!)

Κάψιμο 2- δείτε το 1 πρώτα

Γνώμοι

Υπάρχουν κάτι n00bs (ονόματα δεν λέμε) που διαλέγουν γνώμους ως χαρακτήρες τους. Οι γνώμοι είναι απόγονοι των πράσινων νάνων και του Μπομπ του Μάστορα, ξαδέλφια των νάνων, 80 εκατοστά με χέρια στην ανάταση πάνω σε σκάλα (70 εκατοστά είναι η σκάλα).
Σαν να μην φτάνει αυτό υπάρχουν και οι mages οι οποίοι είναι και αυτοί n00bs, και έχουν κάτι ξόρκια όπως χρυσόσκονη, πεταλούδες, πρασινόσκονη κλπ.

Ο συνδυασμός των 2 αυτών, είναι ιδιαίτερα βλακώδης. Επίσης, όταν ο παίκτης δεν χρησιμοποιεί κανένα spell για να μην του τελειώσουν (αυτό το κάνουν και κάτι priests, ονόματα δεν λέμε), ο ρόλος τους στην ομάδα δεν είναι καν διακοσμητικός, αφού ούτε που φαίνονται πίσω από τους humans και τα elfs. Κάτι τέτοιοι τύποι, και δεν παίζουν, και έχουν σχηματίσει την εντύπωση πως έχουν τις ικανότητες του fatal1ty, ποιός ξέρει γιατί...

Επιστροφή στο κάψιμο

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010